Vergaderlocatie & organisatie van uw zakendag

Wij beschikken over een uitstekende locatie om te vergaderen, kleinschalig trainingen te organiseren of uw presentatie te verzorgen. Graag laten wij u het nuttige met het aangename combineren. Wij verzorgen naar wens uw lunch, diner en/of wijnproeverij. Vanzelfsprekend behoren corporate diners ook tot onze mogelijkheden. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van de prachtige binnenplaats, welke is omgeven door een oude stadsmuur.

Eerst vergaderen met uw collega’s of relaties. Daarna is het mogelijk om te genieten van een wijn&lunch of wijn&diner .

Onze vergaderruimtes zijn geschikt voor groepen tot 18 personen. Beamer en flip-over zijn beschikbaar. Koffie, thee en water worden verzorgd tijdens de vergadering.

Wij kunnen voor u een volledig dagprogramma en desgewenst overnachting verzorgen. Eerst vergaderen, daarna een verzorgende lunch, vervolgens een stadswandeling in de oude Hanzestad Deventer met een Deventer-kenner pur sang. Varen op de IJssel, overnachten in het prachtige IJsselhotel, wat op een steenworp van ons gelegen is. Alles is mogelijk. Wij hebben in Deventer de contacten om u met de juiste personen en bedrijven in contact te brengen.

Bekijk hier een sfeerimpressie van een teamdag. 

Klik hier voor foto’s gemaakt tijdens een trainingsdag.

 

>> terug naar zakelijke activiteiten   Klik hier op je in te schrijven

   Facebook Twitter Linkedin
     sitemap     |     privacy