Wijn&lunch of wijn&diner

Het pand aan de Kleine Poot karakteriseert zich door haar prachtige kamers, de entree en de grootse hal. Toch heeft het ook een besloten karakter, iets intiems. Deze combinatie maakt ons pand bij uitstek geschikt voor een bijzonder diner, waarbij u geniet in volledige privacy.

Wijn&diner is ook de volgorde bij dit speciale evenement. Wij stellen de wijn centraal. U bent te gast in een bijzonder wijnhuis. Bij binnenkomst ontvangt u een mooi aperitief en eventueel een bijpassende amuse. Aan tafel schenken wij bij elk gerecht twee verschillende wijnen. Alice Eddes registervinoloog vertelt u alles over ‘haar' wijnen en de wijnen in het glas in het bijzonder. U proeft eerst de wijnen. Daarna volgt er een bijpassend gerecht. U proeft wat de wijn doet in combinatie met het gerecht.
Voor de gasten levert dit een leuke en levendige discussie op. Op deze manier proeft u zes verschillende wijnen als u van drie gangen geniet. Het is mogelijk dit uit te breiden naar acht of tien verschillende wijnen begeleid door vier of vijf gangen. Wij werken samen met een vaste cateraar, Linthorst Culinair . Samen werken wij aan prachtige wijn&spijs combinaties.

Een slogan van Alice Eddes is: “Een goede sommelier verdient een goede kok, een goede kok verdient een goede sommelier”. Ze kunnen niet zonder elkaar. Alleen door goede samenwerking valt er succes te behalen. Met Linthorst Culinair werken wij aan dit succes.

Wij bieden u graag een proefervaring die u niet vergeet.

>> terug naar wijnactiviteiten   Klik hier op je in te schrijven

   Facebook Twitter Linkedin
     sitemap     |     privacy