Bestellen & proeven

Winkel - De wijnhandel bevindt zich in een pand gebouwd in 1901 in opdracht van de Nederlandse Bank. Hier vindt u de grandeur van toen, helemaal terug. De prachtige ruimtes, waaronder de directiekamer, in Art-deco stijl, zijn ingericht met een moderne kwinkslag. Het is hier ongestoord genieten op een prachtige plek in het hart van Deventer.

U bent van harte welkom in onze wijnhandel aan de Kleine Poot 18 in Deventer. Het pand is op afspraak geopend voor verkoop van wijnen.

Wijnen bestellen: Alice Eddes verkoopt wijnen vanaf € 6,-
Uw wijnbestellingen kunt u ook telefonisch of per mail aan ons doorgeven.
Geïnteresseerd? Klik hier voor de wijncatalogus.

Wijnen proeven
Neemt u liever eerst de proef op de som? Bestel dan een proefpakket.>> terug naar wijnactiviteiten

Relatiegeschenken


Helaas leven we momenteel allemaal in dezelfde tijd van economische tegenspoed. In het zakelijke verkeer betekent dat dat we des te meer afhankelijk zijn van onze relaties. Zorg daarom goed voor uw relaties en schenk ze juist nu extra aandacht. Bijvoorbeeld door het geven van eerlijke, echte wijnen, geproduceerd door kleinschalige wijnboeren met passie voor wijn en passie voor onze aarde.

Ik weet dat het ‘pas’ september is, maar net zo goed als u weet ik ook dat de laatste maanden razendsnel aan ons voorbij gaan. Wilt u daarom goed voor de dag komen bij uw relaties, bijvoorbeeld met een mooie wijnkist waarop het logo van uw bedrijf prijkt, dan raad ik u aan niet te lang te wachten met bestellen. Een wijnkist bedrukken kost immers tijd. Gaat u voor lastminute dan kunt u, zeker rond de feestdagen, wel eens teleurgesteld worden.

Indien u tijdig contact met mij opneemt kan ik u bijstaan in de zoektocht naar dé passende wijn voor uw gewaardeerde relatie. Ik heb hiervoor de beschikking over een fantastisch assortiment van prachtige, biologische wijnen. Daarnaast zorg ik uiteraard voor een feestelijke geschenkverpakking in de vorm van een mooie kist of een bijzondere geschenktas. En tenslotte leveren wij bij iedere fles een wijnbeschrijving, zodat de ontvanger kan lezen dat het geschenk niet zomaar een geschenk is, maar een geschenk gemaakt met passie.

Ons credo is niet voor niets al jaren: Met passie gemaakt, met passie gegeven.

>> terug naar bestellen & proeven   Klik hier om je in te schrijven

   Facebook Twitter Linkedin
     sitemap    |    privacy